Carmenin kolumni (Aulikin transsin kautta)

On se kiva juttu kun minäkin saan ihan oman sivun, johon saan kirjoittaa omia kokemuksiani. Kyllä niitä onkin niin paljon, että sanoinkin Seppo- Maestrolle ja Aulikki-Instrumentille; “Olis varmaan ihan asiaa kokonaisen kirjan verran “. Kyllä sekin aikanaan tulee, sanoi taas puolestaan Hermanni minulle.

Olen saanut oppia niin paljon kaikenlaista täällä Instrumentin kautta, mikä on ollut minulle hyvin tärkeätä. Taivaan Isä on sallinut minut tähän tehtävään ja kertoikin siitä minulle jo aikoja sitten. Odottelin sitä niin kovin hartaasti ja joskus jopa pelkäsin, että Taivaan Isä on täysin unohtanut minut. Kävinkin jopa kolkuttelemassa Taivaan Isän ovella ja huomautin ihan kiltisti; “ Oletkos sinä nyt minut unohtanut kun en ole saanut ilmoitusta ottaa tehtävää vastaan täydellisesti. Olen saanut olla vain tuntumassa”. Taivaan Isä sanoi minulle; “ Malta nyt vielä vähän, kyllä sinulle se aika koittaa”. No odottelinhan minä ja kun se viimein koitti, tuntui se ihan varpaissakin. Ne silleen ihan kipristyivät ja käpristyivät ilosta. Siksi tahdonkin tässä nyt kaikille myös sanoa, että muistakaa aina kolkutella Taivaan Isän ovelle. Kyllä hän avaa niinkuin on luvannutkin. Kolkuttakaa, niin teille avataan ei ole pelkkä lupaus, se toimii myös. Täytyy vain ymmärtää, että ei kaikki voi tapahtua silloin, kun sinä sitä juuri sillä hetkellä odotat. Kaikki tapahtuu silloin, kun sen oikea aika on ja sen tietää varmasti vain Taivaan Isä. Hermanni sanookin aina, että luota vain ohjaukseen. Mutta sinulla pitää löytyä malttia ja sen oppiminen ei ole aina niin helppoa. Maallisella tiellä se varmasti on vielä paljon vaikeampaa kuin mitä se minulle on koskaan ollutkaan.

Olen iloinnut siitä, että saan olla sellainen Kontrolli, niinkuin minua kutsutaan, Laulajien ja Instrumentin välillä. Sillä se sanoma, mitä saamme tuoda tänne, Laulajat haluavat tuoda sen omalla rakkaalla tavallaan. Tavalla, mikä heille merkitsi kaikkein eniten maallisella taipaleella.

Elämä on jotakin sellaista, mikä jatkaa kulkuaan ja antaa kaikille mahdollisuuden oppia löytämään sen, mikä on todella arvokasta, merkittävää ja pysyvää. Saamme olla mukana tässä kaikki yhdessä ja jakaa tätä tietoutta jokaiselle, joka on meille vastaanottavainen. Heille, jotka eivät voi meitä vastaanottaa ja ymmärtää tänä päivänä tällä tietoisuudella, heille sanomme; “Sinulla on oikeus omaan katsomukseesi, omaan elämääsi, sinulla on omat kokemuksesi ja kuljet sillä tietoisuuden tiellä, jossa sinulla on muita asioita opittavana ja löydettävänä. Kaikella on aikansa ja kaikella on paikkansa, niin sinulla kuin minulla. Taivaan Isän lapsina me olemme samanarvoiset ja meille jokaiselle on annettu oma tehtävä tällä ikuisuuden tiellä ja kukin meistä tehköön parhaansa oman kykynsä ja ymmärryksensä mukaan”. Amen Carmen.
Back