Kuinka suuremmoista elämä onkaan....Liisa, Aulikin äiti.5Olen aina tiennyt, että on olemassa jotakin suurempaa ja ikuista. Mutta olen myös aina ollut ujo. Pelkäsin, mitä muut ihmiset ajattelevat ja sanovat - kenties jopa nauraisivat minulle ja minun ajatuksille. Olen aina ollut uneksija. Jo lapsena pystyin selittämään uneni. Ei ollut myöskään mitään rajoja siinä, ketä uneni koskettivat: omia perheenjäseniä, sukulaisia, naapureita. Kaikki uneni eivät olleet aina niitä miellyttävämpiä ja jopa toivat pelkoa mukanaan. Mutta unet olivat minulle todellisuutta tietoudesta, joka oli olemassa ja enemmänkin; tulin hyvinkin tietoiseksi siitä, että on olemassa Korkein Tietous.

Kun tyttäreni Aulikki kertoi minulle ensimmäisen kerran hänen mediaalisista lahjoistaan, olin valmis ottamaan osaa ns. spiritualistiseen istuntoon. Ensimmäinen kokemukseni sai minut täysin vakuuttuneeksi ja sanoinkin tyttärelleni: Minä tiedän ja tunnen sinut, olethan tyttäreni, ja näin tiedän, ettei tämä, mitä olen saanut kokea tänään, tule sinusta, vaan Jumalasta ja Hänen Korkeimmasta Tietoudestaan.

Minulla oli mahdollisuus seurata kokonaisuudessaan Aulikin kehitystä. Se oli melkoisen ihmeellistä ja mahtavaa aikaa. Sain nähdä, kuinka vähitellen he Henkimaailmasta käsin pystyivät enemmän ja enemmän käyttämään Aulikkia työvälineenään. Ensin Intiaaniopas, sitten Kiinalaiset Lääkärit, Abbedissa , Aino, ja muut Laulajat. Tohtori Hermann, Carmen ja sukulaiset, oppaat ja Mestarit. Kerran kun kysyin, miten tämä voi olla mahdollista, että tämä oikeus ja kunnia on suotu meille, yksinkertainen vastaus oli: Miksi ei sitten olisi?
Saada kokea ja nähdä myös, miten Henkimaailmasta käsin tehtiin “puhdistus” Aulikille, oli jopa hiukan pelottavaakin. En voinut ymmärtää, että tarvittiin mitään sellaista. Hänellä alkoi olla vaikeuksia syödä mitään, ja hän alkoi menettää painoaan, hiuksiaan. Yksinkertaisesti vaikutti kuin elimistö olisi yht’ äkkiä ryhtynyt lakkoon. Olin varma, että nyt tyttäreni kuolee. Tätä jatkui kuuden kuukauden verran. Sitten eräänä päivänä tuli eräs Aulikin ja Sepon ystävä meille kylään. Hän oli niin kutsuttu “parantaja”. Hän ryhtyikin hoitamaan Aulikkia olohuoneessa kun minä olin keittiössä. Kohta kuulin Aulikin äänen sanovan: Näen lääkäreitä ja nyt laservalo kohdistetaan vatsaani”. Silloin olin varma, että nyt on loppu lähellä Aulikille. Illalla myöhemmin hänellä oli kovat vatsavaivat, mutta aamulla kaikki kipu oli poissa ja hän sanoi olevansa nälkäinen. Jälleen kerran oli tapahtunut parannus.

Oma selkäni oli hyvin paha ja se oli myös syy minun varhais- eläkkeeseeni. Henkilääkärit tekivät minulle kiropraktisen käsittelyn; kaksi päivää sen käsittelyn jälkeen olin hyvin kivulias enkä pystynyt liikkumaan, mutta kolmantena päivänä oli täysin terve, ilman minkäänlaista kipua. Nyt oli minun vuoroni saada parannus!!

Muistan aivan alussa, kun Sepon saamaan musiikkiin saimme sanoja Aulikin kautta. Hän, joka sillä kertaa oli antamassa sanoja, käytti Aulikin vasenta kättä ja kirjoitti PEILI KIRJOITUSTA (pitää olla peili, jotta pystyy lukemaan sitä) ja tämä vaikutti minusta niin vaikealta, joten pyysin saada kirjoittaa ja näin auttaa. Minulle sanottiin: Saat sitten tehdä sen tulevaisuudessakin.” Siitä lähtien olen saanut olla kirjoittaja laulujen suomenkielisille sanoille, mikä on ollutkin minulle mieluisa ja arvostettu tehtävä.

Olen aina yrittänyt kannustaa Aulikkia hänen mediaalisuudessaan. Tiedän, ettei se ole ollut helppoa, mutta tiedän myös, että se on lahja Korkeimmalta, Armolahja. Näin ymmärrän sen tänä päivänä ja tiedän, että näin myös Aulikki sen ymmärtää. Olla yksi tässä armoitetussa tehtävässä on suuri kunnia.

Saada olla avustamassa Aulikkia, olla tyttäreni kannustaja, on ollut minulle mitä mieluisin ja suuremmoisin tehtävä.
Meidän musiikkiMeidän musiikilla tarkoitamme sitä musiikkia, minkä olemme saaneet Henkimaailmasta. Seppo on selväkuuloinen; hän kuulee musiikin ja kirjoittaa tämän nuottipaperille. Säveltäjät Henkimaailmasta tulevat kuuntelemaan ja antavat ohjeensa, jos tarvitsee jotain korjata, suoraan itse tai Carmenin , Enkelityttösen kautta.
Kun musiikki on saatu ja kaikki valmista sen suhteen, on sanojen vuoro. Useimmiten sanojen välittäjänä on Carmen, mutta voi myös tapahtua, että sanoittaja, runoilija pystyy itse tähän tehtävään. Kun koko laulu on valmis, on laulun vuoro. Tämän tehtävän hoitaa Carmen. Hän valmistelee laulun esityskuntoon ja vasta nyt voi joku toinen laulaja Henkimaailmasta tulla harjoittelemaan sitä Aulikin kautta. Tärkeätä on, että Carmen tuntee ja hallitsee laulun täydellisesti, jotta jos laulaja, joka on Aulikissa menettää otteensa Instrumenttiin, niin välittömästi on Carmen paikalla. Näin suojataan, ettei Aulikille tapahdu mitään vahinkoa. Carmen on kontrolli, jota tarvitaan, ja hänellä on hyvin tärkeä tehtävä siinä. Ennen Carmenia meillä oli Aino, joka huolehti tästä kaikesta. Nyt hän on kaiken valvoja, kuin “Äiti”, ja yksi meidän merkittävistä oppaista ja opettajista. Aino oli ensimmäinen laulaja, joka tuli Aulikin kautta vuonna 1981.
Aulikin äiti, Liisa on saanut tehtäväkseen suomalaisten sanojen kirjoittamisen ja siitä hän on hyvin “ylpeä” ja kokee sen kunniatehtäväkseen. Myöhemmin, kun aloimme saada sanoituksia myös muilla kielillä, otti Carmen tämän kirjoitustehtävän hallintaan. Kuitenkin yhä vieläkin; suomalaisten sanojen kirjoitusoikeus on Liisalla.

Meillä on tähän mennessä jo saatu tätä omaa musiikkia noin viisisataa laulua, joista noin neljäsataa sanoitettuna. Noin sata laulua meillä on vierailla kielillä; ruotsiksi, saksaksi ja englanniksi. Tätä meidän musiikkityötä voi täydellä syyllä sanoa ryhmätyöksi” Henkimaailman ja meidän välillä.

Suurin lahja, minkä koskaan olemme saaneet, on meidän musiikki. Toivomme vain, että saamme jatkaa tässä tehtävässä auttamassa Henkimaailmaa välittämään näin sitä suuremmoista sanomaa heille, jotka sen pystyvät tavoittamaan;

ELÄMÄ JATKUU
KUOLEMAA EI OLE
Sepon kolumniSain ensimmäisen sävellyksen, kun olin vasta seitsemän vuotias. Hyvin yksinkertainen, mutta kaunis kehtolaulu. En tietenkään silloin ymmärtänyt edes ajatella ,mistä tai kuka sen minulle antoi. Minulle oli selvää; minä sain sen!

Ensimmäinen soittimeni oli kitara ja äitini oli opettajani. Seitsemäntoista vuotiaana kokeilin kahta soitinta; pasuunaa ja kontrabassoa. Kahdeksantoista vanhana sain ensimmäisen vibrafonini ja siitä tulikin minun soittimeni kymmeneksi vuodeksi. Vuonna 1960 kuvaan ilmestyi piano. Ensimmäinen oma orkesteri minulla oli vuonna 1961. Silloin tiesin, että tuleva ammattini olisi ; muusikko. Aktiivisimmat ja menestyksekkäimmät vuodet olivat 1965-1972.
Sen jälkeen oli hidastettava tahtia yötyöstä ja jatkuvasta matkustelemisesta, joten otin työn vastaan myyntipäällikkönä eräässä musiikkiliikkeessä. Kuitenkin jos milloin joku tarvitsi säestäjää - siellä sitä oltiin jälleen.
Koskaan en edes olisi uneksinut jostakin, mitä olen saanut nyt kokea ja missä olla mukana; saada musiikkia Henkimaailmasta, aikanaan suurilta säveltäjiltä, ja olla säestäjänä Henkimaailmaan siirtyneille suurille laulajille.
Tahtoisin sanoa näin: TÄMÄ ON ENEMMÄN KUIN UNELMA TEHTÄVÄ, TÄMÄ ON SIUNAUS!
Ennenkuin tapasin Aulikin, minulle oli moni meedio välittänyt sanomia, että tulisin saamaan musiikkia Henkimaailmasta käsin kuuluisilta menneiltä säveltäjiltä. Silloin tämä tuntui jotenkin aivan mahdottomalta ja meni yli minun ymmärrykseni. Vaikkakin tiesin jo jotain ja ymmärsin Henkimaailman olemassaolon, silti se oli liikaa. Olin ymmärtänyt niin, että Henkioppaat voivat opastaa ja auttaa taiteilijoita, maalareita, muusikoita, mutta että aikaisemmin maan päällä eläneet kuuluisat säveltäjät tulisivat antamaan minulle musiikkia ja työskentelemään minun kanssani. Hah, hah! Näin silloin nauroin. Vaan kun yhä uudestaan ja uudestaan minulle näin toistettiin, ja todella kuuluisat meediot Englannista olivat asialla; Hilda Martin, Doris Collins ja Peter Abbot, tämä vähitellen hiljensi minut ajattelemaan. Suomen Spiritualistisen Seuran eräässä meediotilaisuudessa, missä yksi Suomen kuuluisimmista meedioista, Svea Richnau, tuli luokseni ja toi minulle sanoman, oman oppaansa “Magdaleenan” välittämänä, persoonalta nimeltä Aino,En silloin ymmärtänyt viestin merkitystä ollenkaan: “Täällä on eräs Aino, joka tahtoo sanoa sinulle, että silmät ovat Sielun Peili. Et tunne häntä nyt, mutta hän on sinun kanssasi ja tulee olemaan”.

Kyllähän tämä myöhemmin selvisi ja Ainosta tuli meille hyvin tärkeä yhteys Aulikin mediaalisuuden kautta. Hän oli se, joka valmisti Aulikin tähän musiikilliseen puoleen tässä “Instrumentin” tehtävässä. Myöskin hän toi meille sanat lauluun: Sielun Peili.

Kun ensimmäisen kerran tapasin Aulikin vuonna 1979 joulukuussa ja kun näin hänet ensimmäisen kerran, kävi minun mielessäni, että hän voisi olla minun vaimoni! Nauroin itsekseni, sillä olin naimisissa silloin, vaikkakin avioliittoni oli aivan rikki, ja niin olin minäkin. Mitä eniten silloin tarvitsin, oli rauhaa ja saada olla yksin. Se oli myöskin syy, miksi olin työssä laivalla, matkustajalaiva Wellamolla,joka liikkui Helsingin ja Tukholman välillä, missä Aulikkikin oli työssä silloin hovimestarina ja viinikassana. Itse hoidin äänityslaitteet ja äänitystehtävät showesitysten aikana oman yhtiöni puitteissa. Siellä me tapasimme juuri, kun olin laittamassa kaikkea kuntoon illan esitystä varten. Aulikki kysyi, josko voisin auttaa häntä hänen vaivassaan, jonka hän oli saanut autokolarissa jo vuosia aikaisemmin. Sanoin mielelläni yrittäväni auttaa, mutta etten voisi luvata mitään. Mutta mitä saimmekaan kokea yhdessä, ei olisi ikinä edes juolahtanut mieleeni mahdolliseksi. Minun silmieni edessä Aulikki sai kokea melkoiset kokemukset yhteydessä Henkimaailman lääkäreihin ja hän sai parannuksen. Parannuksen, joka on kestänyt jo kahdeksattatoista vuotta ja Luoja suokoon ,että edelleenkin. Myöhemmin sain kuulla selvänäkijöiltä ja meedioilta, että näin oli tarkoitettu ja että Aulikki tulee Valkoisesta Veljeskunnasta ja että hänellä on hyvin merkittävä tehtävä täällä maan päällä. Selvänäkijä Helmi Lehtinen sanoi vielä minulle; ja hän on mediaalisempi kuin sinä.” Tälle me molemmat nauroimme. Hän oli suuremmoinen ihminen ja todella taitava selvänäkijä. Kaikki, mitä hän minulle näki ja kertoi, muutakin kun Aulikkia koskevaa, piti sataprosenttisesti paikkansa. Hän kertoi asioita, joista ei kukaan toinen voinut tietää, en edes itsekään silloin, kun hän niistä minulle kertoi. Se koski lapsuuttani ja opettajaa, joka oli vaihtanut uskontoa ja seurakuntaa joskus 30-luvulla. Kun tapasin sattumalta tämän opettajani pojan, jonka eräs tuttavani tunsi, sain näin kertoa hänelle hänen isästään ja hänen tervehdyksestään. Poika vahvisti näin tapahtuneen. Kyllä siinä oltiin hetken hiljaisia.
Mutta mennäänpä takaisin musiikkiin. Vuonna 1980 muutin Helsingistä Kotkaan, Aulikin luokse. Joskus soittelin urkua, ja Aulikin äiti, Liisa lauloi kanssani ja olihan meillä yleisöäkin; Aulikki. Silloin sain tietää, ettei Aulikilla ole minkäänlaista musiikillista koulutusta eikä hän ole koskaan laulanut, koska ei ole musiikkikorvaa.
Eräänä tällaisena hetkenä sanoin, että tahtoisin tehdä laulun ja siihen Liisa sanoi: “Pane sille nimeksi *Onnellisten Satama*. Kun laulu oli valmis, pyysin ystävääni, kuulua säveltäjää/sanoittajaa, “Junnua”, tekemään siihen sanat. Hän kysyi minulta, mihin tarkoitukseen tämä tulisi, enkä osannut sanoa muuta kuin etten tiedä vielä. Hän sanoi kuitenkin, että lähetä se minulle, niin katson mitä voin tehdä.” En kuullut hänestä koskaan takaisin, kun hän vielä vaikutti maallisella tiellä (nyt kun hän on siirtynyt Henkimaailmaan, olemme saaneet olla häneen yhteydessä). Eräänä päivänä sitten Aulikki sanoi, että haluaisi yrittää sanoittaa sen laulun, jos antaisin hänen yrittää. Ei minulla mitään sitä vastaan ollut, ja kohta meillä oli sanat valmiina. Aulikki vain yksinkertaisesti kirjoitti laulun sanat vaikeuksitta, silloin vielä ilman transsia. Silloin olimme kaikki kovin yllättyneitä ja todella iloisia, sillä sanat olivat todella kauniit. Kerroin tästä meidän laulusta eräälle Kotkassa toimivalle kuorolle ja heidän johtajalleen. Hän tahtoi saada sen kuunneltavaksi ja he ihastuivat lauluumme niin, että pyysivät, että tekisin heille sovituksen ja he haluaisivat esittää sen heidän kymmenvuotis- juhlassaan. Näin tapahtui ja tämä laulu oli omistettu Aulikin äidille, Liisalle.
Aulikin transsin kautta sanoitettuja lauluja ja kauttani saatua musiikkia olemme tähän mennessä äänittäneet kymmenen kasetin verran ja meillä on myös kaksi laulukirjaa :

*Kaariportti *Kaariportti Meditation *Oppi ja Henkisyys *Katveessa Lehmuksen *Saat ruusuni mun
*Onnellisten Satama *Kultainen Lintu *Diamond Meditation *Gate of Heaven *Die Perlenkette *

*Kaariportti, 54 kpl suomenkielisiä lauluja*
*Gate of Heaven, 13 kpl englanninkielisiä lauluja* On hyvin vaikeata selostaa lyhyesti, kuinka Laulajat Henkimaailmasta pystyivät vähitellen hallitsemaan Aulikkia, mutta lukija voi hyvin kuvitella, että se oli meille todella mitä suuremmoisinta aikaa, ja ainutlaatuista kokemusta. Olemme kyselleet kaikkialta vastaavia kokemuksia omaavia.
Ei ole löytynyt.Toki tiedämme, että kaikki meediot, selvänäkijät, selväkuulijat ja mitä erilaisemmat kanavat, ovat kaikki erilaisia, mutta varsinaista Aulikin tapaista musiikkimeediota ei ilmeisesti toista ole koko maailmassa.
Kolme vuotta oli Aulikin voimakasta kehitysaikaa, sitten kaikki alkoi olla valmista. Aulikki itse tosin ei ollut suinkaan aina niin valmis. Kun ajattelee sitä suurta muutosta Aulikin elämässä, ei ole suinkaan vaikeata ymmärtää hänen epävarmuuttaan ja pelkoaan siitä, onko hän menettämässä järkensä. Oli kuitenkin hienoa huomata Aulikin avoin mieli ja jalat maassa” asenne, joka on jatkunut kaikkina näinä vuosina.

Kun Kaariportti ohjelma annettiin suurelle yleisölle TV2 vaikutuksella, oli se oleva suuri muutos koko Suomen Spiritualistiselle liikkeelle. Lehdissä alkoi yleinen kirjeenvaihto Spiritualismia ja “Plaami ilmiötä” kohtaan, niin puolesta kuin vastaan. Spiritualismi alkoi olla keskustelunaihe, mitä se ei juuri ennen paljoakaan ollut. Enemmänkin jotakin, mistä puhuttiin vain hiljaa ja salaa. Hulluksi ja höyrähtäneeksi leimaamisen pelosta. Ei meidän tarvinnut ryhtyä puolesta- tai vastaväittelijöiksi, seurattiin sivusta ja kuunneltiin. Todettiin vain, että tärkein oli tapahtunut: nyt puhuttiin asiasta julkisesti ja tämä on vain lisääntynyt vuosi vuodelta. Kyllä siinä taidettiin Plaameja hutkia ja potkia vähän joka puolelta, jopa saarnatuolista joulusaarnassa, mutta toki oli heitäkin, jotka pysyivät uskollisina tukijoina ja ystävinä. Tänä päivänä tuo määrä on kasvanut moninkertaiseksi. On tainnut moni sen aikainen tuomitsija saanut avata silmänsä näkemään hiukan enemmän ja ymmärrystä vähän avarampaan maailmankuvaan. Näinhän me saamme kasvaa ja kehittyä tässä Korkeimman Ikuisen Elämän Puutarhassa, kukin kykyjemme mukaan.

Meitä tarvittiin eräänlaisina uranuurtajina, ja sellaisina tässä on jatkettu matkaamista, niin Euroopan mantereella kuin täällä Amerikan maisemissa, tässä meille niin rakkaassa elämäntehtävässä; saada olla yhteistyössä Henkimaailman Ystävien kanssa ja välittää edelleen sitä tärkeätä sanomaa, joka poistaisi kuoleman pelon, antaisi sisällön elämään ja avartaisi ymmärrystä siihen, ettei meidän Korkeimpamme, Jumalamme, tai miksi Häntä kukin tahtoo nimittää, ole meidän tuomitsija ja rankaisija, vaan meitä rakastava Korkein Voima ja Rakkaus!

Nyt Gate of Heaven Chapel jatkaa tämän sanoman viemistä eteenpäin entistä voimakkaampana ja olet tervetullut joukkoon mukaan !
MIKSI GATE OF HEAVEN CHAPEL ?Gate of Heaven Chapel’in ihmiset ja henkilökunta ovat asialla palvelemassa jäseniään ja kaikkia heitä, jotka ovat halukkaita tämän palvelun vastaanottamiseen.

Periaatteemme sisältyy sanaan - “RAKKAUS”, kuten meidän rakkaat Henkiset opettajamme, ABBEDISSA, CARMEN, TRI HERMANN ja SEITSEMÄN SISARTA ovat meille opettaneet : “RAKKAUS TARKOITTAA KAIKKINAISEN ELÄMÄN KUNNIOITTAMISTA JA HYVÄKSYMISTÄ”.

Tämä mielessämme me välitämme viestin Sinulle, että; Uskossa Luojaan ja Korkeimpaan, me kaikki yhdessä ja erikseen voisimme lähestyä toinen toisiamme sopusoinnussa, ilo ja rauha sydämissämme kaikkien yhteiseksi hyväksi.

Gate of Heaven Chapel on tarkoitettu paikaksi, jonne voidaan kokoontua yksilöinä, niin kuin meidän kaikkien tulisi, jokainen vapaa ilmaisemaan omat mielipiteensä ja aatteensa riippumatta uskonkappaleista tai sosiaalisista normeista, jotta jokainen, joka osallistuu ja on mukana, saisi kokea mahdollisuutensa henkiseen kasvuun ja kehitykseen. Tämän opin perustana on Kultainen Sääntö: “Tee toisille se, minkä tahtoisit toisten tekevän itsellesi.

Jokainen meistä tahtoo tehdä parhaansa palvellakseen Sinua, ja yhdessä meillä on mahdollisuus tavoittaa sitä kaikkein korkeinta maallista ja henkistä elämää kasvussamme Korkeimpaan Tietoisuuteen.

GATE OF HEAVEN CHAPEL on paikka, missä Sinulla on mahdollisuus oppia ymmärtämään tarkoitus tietoisuuden ja totuuden lauseesta:

Me emme ole yksin !
Periaatteitten tunnustus • 1. Uskomme Korkeimpaan ja Hänen Täydelliseen Voimaan ja Viisauteen.
 • 2. Uskomme ikuiseen elämään ja elämän jatkuvaan kehitykseen, niin maallisella kuin henkimaailman tasolla.
 • 3. Uskomme, että Korkein sallii itselleen monia nimiä ja erilaisia tapoja palvella itseään.
 • 4. Ymmärrämme, että Korkeimman Täydellinen Voima ja Viisaus vallitsee niin hyvässä kuin pahassa ja on Luonnon Fyysinen ja Henkinen Laki.
 • 5. Uskomme, että Luonnon Fyysinen ja Henkinen Laki ilmenee jokaisessa yksilössä tarpeena etsiä totuutta ja harmoniaa elämässä.
 • 6. Uskomme, että korkein moraalinen sääntö on sisällytetty Elämän Kultaiseen Sääntöön: “ Mitä tahtoisit toisten tekevän itsellesi, tee sinä se heille.”
 • 7. Uskomme, että yhteydenpito n.s. kuolleisiin on tosiasia, tieteellisesti tutkittu ja todistettu Spiritualismin ilmiö.
 • 8. Ymmärrämme, että Korkeimman Täydellinen Voima ja Viisaus on avoin kaikille ja sen tiedostaminen ei loukkaa eikä vahingoita ketään.
 • 9. Uskomme, että kaikkien pyhien kirjoitusten profetiat ja parannustapahtumat ovat Korkeimman ilmennystä todis- tettuna mediumismin kautta. • MITÄ TARKOITTAA SPIRITUALISMI?  Spiritualismilla tarkoitetaan, että se pitää sisällään Ikuisen Elämän Tiedettä, Filosofiaa ja on myös Uskonto. Sen perustana ovat tapahtuneet tosiasiat mediumistisessa merkityksessä yhteydessä henkimaailmaan.  Se on Tiede,


  koska se tutkii, analysoi ja luokittelee tositapahtumat ja havainnot, jotka ovat toteen näytettyjä ja mitkä saatuja Henkimaailmasta käsin.  Se on Filosofia,

  koska se tahtoo opiskella Luonnon Lain sen näkyvän ja näkymättömän puolen ja tukeutuu siihen, mikä on tämän hetken tiedostettu tosiasia. Se hyväksyy lausunnot, jotka kohdistuvat tämän päivän syyn ja seurauksen tiedostettuihin tosiasioihin.  Se on Uskonto,  sillä se pyrkii ymmärtämään ja mukautumaan Fyysiseen, Henkiseen ja Spiritualistiseen Luonnon Lakiin, mikä on “Jumalan Laki.  Todellinen Spiritualismi on hallittua yhteyttä Henkimaailman kanssa. Euroopassa ymmärretään hallitsematon yhteys nimellä Spiritismi, vaikkakin tanskan kielen “Spiritism” on hallittua yhteyttä Henkimaailman kanssa. Spiritualismi ei ole riippuvainen itse Uskonnossa, vaan enemmänkin tietoisuudessa, jota on ollut kautta aikojen ja kaikissa Uskonnoissa, että on olemassa yhteys Henkimaailman ja tämän maailman välillä.  MITÄ TARKOITTAA SPIRITUALISTI ?  Spiritualismilla tarkoitetaan määrättyä oppia ja uskoa, jota seuraten tekee sinusta Spiritualistin. Tulla aidoksi ja olla aito Spiritualisti merkitsee sitä, että kunnioitat kaikkea elämää ja Korkeimpaasi, olet avoimesti ajatteleva, avoin elämän kokemuksille, uskallat elää ja annat toisten elää, seuraat sisäistä opastajaasi ja sisäistä Luonnon Lakia, palvelet sisaria ja veljiäsi parhaan kykysi ja taitosi mukaan ja näin palvelet Korkeimpaasi.

  Tee toisille se, minkä tahtoisit toisten tekevän itsellesi !
  MITÄ TARKOITTAA MEEDIO ?  Meediolla tarkoitetaan henkilöä, jonka elimistö ja vaistot ovat niin herkkiä, että hän pystyy vastaanottamaan Henkimaailman värähtelyt ja viestityksen. Meedion Instrumentaalisuuden kautta voivat Henkiolennot olla yhteydessä häneen ja meedio Henkiolentoihin. Näin syntyy ns. “yhteys” henkimaailman ja meidän maailman välillä.  MITÄ TARKOITTAA PARANTAVA VOIMA ?  Parantava Voima on jotakin, mikä on ollut olemassa yhtä kauan kuin ihmiskunta. Se on myös tunnustettu tapahtuma Uudessa Testamentissa.
  Se on: Korkein Voima Korkeimmasta Tietoisuudesta tai voidaan sanoa; se on Jumalan Parantava Voima, joka tavoittaa ja voi vaikuttaa kaikessa ja kaikkeen mikä on elollista.

  Parantava Voima on jokaisen tavoitettavissa ja käytettävissä riippumatta iästä, rodusta, uskon kappaleista, filosofiasta tai muista uskontoon liittyvistä seikoista.

  Parantava Voima voi tavoittaa kaiken ja vaikuttaa kaikkeen, mikä liittyy LUONNON LAKIIN, ja mitä suuremmoisempia saavutuksia voidaan näin tavoittaa ja aikaansaada. Parantava Voima pystyy työskentelemään ilman minkäänlaista maallista keinoa ja hoitomenetelmää, ja sillä on kaikki kyky auttaa löytämään elämän tasapaino: “ano, niin sinulle annetaan!

  On monia keinoja välittää Parantavaa Voimaa (rukouksin, käsillä hoitaen, lähettää ‘kaukoparannus’), mutta kaikkein tärkeintä on, että ymmärretään; olemme välittäjiä ja Parantava Voima on Korkeimman Käsistä. Ihmislapsi on vain välikappale”, jota voidaan käyttää tähän suuremmoiseen tehtävään.  MITÄ TARKOITTAA “PARANTAJA”? KUKA VOI OLLA “PARANTAJA”?  Kuka tahansa voi olla ja tulla Parantajaksi, riippumatta mistään uskonnollisesta tekijästä. Aito Parantaja ja Auttaja on henkilö, joka on halukas auttamaan ja palvelemaan lähimmäisiä ja jolla on sisäinen tarve tähän tehtävään.
  MITÄ TARKOITTAA MEDITAATIO / MIETISKELY ?  Meditaatiolla tarkoitetaan tapaa tavoittaa Suurempaa ja Korkeampaa Tietoutta.
  Meditaation tarkoitus on, että opitaan ymmärtämään ja hyväksymään tietoisuus siitä suuresta vastuusta, joka liittyy meihin itseemme ja koko ihmiskuntaa kohtaan. Sisäisen tietoisuuden kautta pystymme tavoittamaan Henkisen Yhteyden ja Ykseyden, jolloin pystymme ottamaan ja kantamaan suurempaa vastuuta kaikesta siitä, mitä olemme ja mitä teemme. Sillä tietous siitä, että: ELÄMÄ JATKUU JA KAIKELLA ON MERKITYS, antaa meille sisällön elämään ja antaa voimaa pyrkiä eteenpäin Kehittymisen Ikuisella Tiellä.

  Meditaation kautta voidaan löytää vastaukset moniin merkittäviin kysymyksiin, jotka meitä askarruttavat: Kuka minä olen? Missä minä olen tässä suuressa Ikuisuuden Suunnitelmassa? Voinko minä löytää ja tavoittaa Jumalan? Olenko minä osa Jumalaa?

  Meditaatio on keino löytää vastaukset sisäisiin kysymyksiin opastuksen kautta, mutta myös keino löytää sisäinen rauha ja voima tämän maallisen elämän jokapäiväiselle polulle.  LIITY JOUKKOOMME JA TULE MEDITAATIOTUNNEILLEMME HENKISTEN OPETTAJIEMME JA MESTAREIDEN:


  Abbedissan, Tri Hermannin ja Seitsemän Sisaren, Valon ja Rakkauden , Ilon ja Riemun, Voiman ja Viisauden, Rauhan ja Vapauden, kuin myös Ikuisen Elämän Tietoisuuden LÖYTÄMISEEN OMAAN ELÄMÄÄSI JA SEN MYÖTÄ RIKKAUDEN JA TÄYDELLISTYMISEN TIEN IKUISUUDEN TIELLÄ !  Tämä opetus ja Opettajat,/Mestarit, tulevat kaikki Aulikin Mediaalisuuden kautta!
  Maallisella tiellä kohti ikuista täydellistymistä tarvitsemme Henkisiä Oppaitamme, Mestareita ja Opettajia.

  Kasvaaksemme vahvoiksi omassa uskossamme ja itsessämme kaikkien yhteiseksi hyväksi.

  Liittymällä meihin ja tulemalla jäseneksi Gate of Heave Chapel’iin tulet tietämään enemmän kaikista niistä ihmeellisyyksistä joita olemme saaneet kokea. Tulet tuntemaan suuremmoiset Henkiset Mestarimme ja Johtajamme, ja näin huomaamaan, että olemme yhtä suurta perhettä.

  Valkoinen Veljeskunta on meidän kanssamme, jotka olemme totuuden etsijöitä ja työskentelemme kaiken hyvän ja arvokkaan puolesta !
  Veikon sivu  Tutustuin ensimmäisen kerran Aulikkiin, Seppoon ja Liisa mummoon kun he olivat muuttamassa Kasiniemeen. Sisareni Raili muutti sinne heidän kanssaan. En tiennyt silloin, kun olin muuttamassa heitä, että tämä tulisi muuttamaan minun elämäni täysin. Olin yksityisyrittäjä Lahdessa. “Kynttilä” paloi molemmista päistä ja keskeltäkin. Eräänä viikonloppuna menin sitten Kasiniemeen vierailulle ensimmäisen kerran. Silloin siellä oli mediaalinen tilaisuus, johon otin osaa. Vieraita oli tullut myöskin erittäin kaukaa. Tätä kaikkea ihmettelin, kun istuin salin perällä. Kun seurasin Aulikin kautta tapahtuvaa työskentelyä; parannustyötä, laulajia, silloin tunsin sisälläni, että näinhän se on. Tätä olen etsinyt, tietoisuutta jonkin suuremman olemassaolosta.
  Minulle koitti uusi elämän vaihe. Se toi suuria muutoksia minun elämääni. — Oppia luopumaan, oppia kunnioittamaan elämää kaikissa sen muodoissa, oppia hyväksymään, oppia rakastamaan ja ennenkaikkea oppia rukoilemaan. Tätä oppimisen tietä on sen jälkeen jatkunut. Ei aina kaikkein helpoimmalla tavalla, mutta olen pystynyt kaiken hyväksymään. Tietous siitä, että elämä jatkuu on ollut yksi suurimmista opeista, elämä on alkanut saada merkityksen. Taivaan Isän kädestä me saamme kaiken tarvitsemamme, tämä tietous vahvistaa ja kannustaa. Olen saanut myös Taivaan Isältä Armolahjan — Parantamisen Lahjan.
  Kuinka kiitollinen olenkaan siitä. Samoin myös Tohtori Hermannille, joka kärsivällisesti on ohjannut minua tässä Auttajan tehtävässä. Olen saanut kokea suuremmoisia hetkiä Parantavan Voiman koskettaessa, niin autettavaa kuin auttajaa. Sen lämmön ja rakkauden tunteen toivoisin voivan koskettaa jokaista.

  Vuosi 1987 oli alkua suurille tuleville muutoksille. Kasiniemen Terapiakeskus muutti Tesjoelle, syntyi Kaariportti. Siellä olin rakentamassa Abbedissan, Carmenin ja Tri Hermannin “Kappelia” yhdessä Aili mummon, Kalle Estaman, Lasse Mattilan, Sepon, Carmenin, Tillisilmän ja monien, monien muiden kanssa. Kattoon rakennettin Carmenin antaman tarkkojen mittojen ja piirustuksen mukaan seitsensakarainen tähti. Sain tuntea jokaisen sakaran erilaisuuden sitä rakennettaessa, juuri niinkuin Seitsemän Sakaran Tähti”- laulussa kerrotaan. Ystävämme Aira Rompio, Haminasta, lahjoitti Kaariportille maalaamansa taulun. Siinä kuvattiin kaariporttisiltaa ja kappelia. Katselin sitä kauan kuin tiedostaen, että siinä näen oman elämäntehtäväni kaaren. Tällöin työskentelin Kaarisillassa, Erstaan Kartanossa. Siellä, mitä erilaisimmissa tehtävissä nuorten vammaisten kanssa sain kokea Henkimaailman olon ja auttamisen hyvinkin konkreettisesti.

  Tänä päivänä olen nöyrän kiitollinen tehtävästäni palvelijana, johon Abbedissa on myös minut kutsunut, GATE OF HEAVEN CHAPEL kirkon Reverend’iksi ja työntekijäksi. Opin tiellä kulkien ja ohjaukseen luottaen olen löytänyt elämääni “Kaaren”, tarkoituksen. Auttajana ja palvelijana saan palvella Taivaan Isää.

  Rev. Veikko Kääriäinen
  Railin sivu  Olen aivan pystymetsästä päässyt tai liekö valittu mukaan. Kuitenkin, Äitini ohjasi minua, kuten sisaruksianikin, ensimmäisille askeleille tälle tielle. Vaikkakin, jokainenhan meistä kulkee kaikesta huolimatta erilaiset mutkat ja matkat. Ensimmäinen kosketukseni, Henkiparannukseen oli Parantaja Aarno Heinonen, Heinolan Mlk:sta. En tiennyt tarkalleen, mistä oikein oli kyse. Siksi sanoinkin hänelle, “En minä tähän kaikkeen oikein usko, mutta auta näitä toisia jos voit. Tapahtui suuremmoisia asioita, jotka olivat minulle hyvin merkittäviä ja hänestä tuli minulle hyvin tärkeä auttaja alkutaipaleella.
  Kohta tämän jälkeen, vuonna 1983, tapasinkin Aulikin ja Sepon. Tulin kokemaan suuria ja vaikuttavia tapahtumia. Asuimme tällöin kaikki vielä Kotkassa. Minulla todettiin silloin kuolion vaara jaloissani. Sain lähetteen sairaalaan mahdolliseen amputointiin. Menin Aulikin luokse pyytämään apua. Hänkin suositteli ensin sairaalaan menoa, mutta pyysin saada kuulla Henkilääkärin tai - lääkäreiden mielipiteen. Siihen Aulikki suostui. Henkilääkäri, joka silloin toimi Aulikin kautta, otti minut hoitoonsa ja antoi hoito-ohjeensa. Tätä hoitoa kesti kolme kuukautta päivittäin, alkuun jopa kolmasti päivässä ja näin minulla säästyi jalkani. Pystyin jälleen kävelemään! Kun Aulikki ja Seppo päättivät perustaa Terapiakeskuksen, pyysin päästä mukaan. Tähän suostuttiin ja yhdessä lähdimme etsimään oikeata paikkaa ja kohdetta. Vihjeen mukaan, joka meille annettiin, se löytyikin - Kasiniemestä, Vehkajärven rannalta, vanha koulu - näin syntyi Kasiniemen Terapiakeskus. Muutettuamme Kasiniemeen sain olla mukana kuin perheenjäsen konsanaan ja “perhe” kasvoikin päivittäin näkymättömistä Henkimaailman Ystävistä. Oli suuremmoista saada olla mukana tässä Aulikin mediaalisessa kehitysvaiheessa yhtenä osatekijänä.
  Tri Hermann, joka tuli luoksemme Kasiniemessä, ryhtyi suorittamaan jokapäiväisiä “aamukierroksia”. Abbedissa, tai joku muu ystävä, toi meille aamusanoman ja Carmen, Enkelityttönen, lauloi. Henkimaailman Ystävät tulivat niin läheisiksi, ettei aina muistanut toisten ihmisten sitä aivan ymmärtävän. Muistan, kuinka kerran olin ostamassa nenäliinoja Laulaja-ystäville. Puhelin siinä ääneen, että tämä sopii Jussille, tämä Paulille, tämä Sergeille ja tämä Enricolle jne., kunnes ystäväni sanoi minulle, Sinua katsotaan vähän “oudosti”. Erään kerran Abbedissan viesti minulle oli, Mihin kosketat kerran, on kosketus Herran”. En ymmärtänyt, mitä sillä tarkoitettin silloin. Tänä päivänä tiedän; olen saanut olla auttamassa niin monia. Saan olla välittäjä, se kosketus on Herran !
  Meistä jokainen saa olla Tri Hermannin yksityispotilas. Hänellä on meille jokaiselle aikaa, niin sielun kuin kehon hoitoon. Laulaja-ystävät tuovat voimaa ja iloa ja Carmen on meidän “posti” Henkimaailman välillä. Olen kiitollinen kaikesta ja kaikille että saan olla osa tätä tehtävää mikä tänään jatkuu Gate of Heaven Chapel’ in nimissä.

  Rev. Raili Virtanen
  Ailin sivu  Olisin halunnut nuorena opiskella, lukea lääkäriksi, mutta ei tämä sopinut sen ajan kuvioihin niin itsestään selvänä asiana kuin mitä se tämän päivän nuorille on. Olen aina tahtonut olla jotenkin mukana auttamassa ihmisiä. Heikompi osaiset ovat aina olleet lähellä minun sydäntäni. Samoin lapset.
  Tahdoin ottaa osaa mitä erilaisempiin rientoihin. Energiaa riitti itselle sekä jaettavaksi. Rakastin saada olla mukana kaikessa mikä liittyi urheiluun.
  Olin kuudesta lapsesta neljäs enkä aina kokenut olevani se rakastettu ja kaivattu. Pyrin olemaan niin hyvä kuin pystyin kaikessa mihin ryhdyin, tahdoin joskus saada kuulla, kuinka hyvä olin, mutta useimmiten jäin kaikesta huolimatta toisten varjoon. Kyllä se sattui, mutta se myöskin oli minun voimani lähde. Ehkä suurin arvostus minkä koskaan olen saanut, tuli edesmenneeltä mieheltäni: Ailin kanssa alkaisin rakentamaan vaikka lentokonetta, sekin syntyisi”. No, ei syntynyt lentokonetta, mutta talo tuli, kaksinvoimin, ja kaksi tytärtä. Toimin usean vuoden ajan nuorisohjaajana naisvoimistelijoissa. Se toi tyydytystä ja uskoa niin minulle kuin moniin nuoriin, antoi sisältöä elämään ja iloa monille. Silloin koin olevani tärkeä tehtävässäni. Saada antaa ja jakaa sitä, mikä on mahdollista muodostui minulle elämänohjeeksi. En tuntenut olevani enää ulkopuolinen. Löysin paikkani auttajana, mukana eläjänä, osallisena. Kun sain tulla mukaan Kasiniemen Terapiakeskukseen, olla Tri Hermannin “assistentti”, oli minulle merkittävä ja rakas tehtävä.
  Sain oppia tiedostamaan Henkimaailman yhteyden ja jopa kokemaan, että minunkin kauttani toimii lääkäri, auttaja. Sain yhteyden mieheeni, joka oli minulle hyvin rakas, ja sain näin kannustusta tehtävän jatkamiseen. Olen monasti saanut huomata, että minut ohjataan sinne, missä tarvitaan apua ja siitä olen kiitollinen. Näin olen ymmärtänyt, että elämän oppi, jonka sain käydä lävitse, toisen ihmisen huomioiminen, olikin minulle suurinta kasvua; ei niin, että minut huomioitaisiin, vaan että oppisin itse huomioimaan muut.
  Olen saanut olla osa tätä suurta tehtävää ja perhettä jo yli viidentoista vuoden ajan, Suomessa - Luxemburgissa - Amerikassa. En ole vain Liisan sisko, olen myös Aulikin kummitäti, mikä selvisi meille kaikille vasta silloin kun saimme ns. greencard’it, ja onhan aina sanottu, että puolet lapsesta tulee kummitätiin. Toivon, että Aulikki on saanut sen puolen, mikä on voimaa ja energiaa tämän tehtävän jatkamiseen, meidän kaikkinen yhteiseksi hyväksi. Itse iloitsen siitä, että saan olla edelleen Tri Hermannin assistentti” ja siinä tehtävässä pyrin tekemään parhaimpani, niinkuin aina ennenkin. Enkä ole enää koskaan kokenut olevani huonompi kuin toinen, olenhan saanut siunatun tehtävän; olla mukana auttamassa heitä, heikompia ja avun tarvitsijoita. Siinä omatkin kolotukset ovat unohtuneet, ja onhan olemassa Tri Hermann, sipulikääreet ja rukoukset.
  Abbedissa, Carmen ja Tri Hermann, maailma tarvitsee Teitä ja Teidän rakkautta;
  GATE OF HEAVEN CHAPEL olkoon oleva paikka jokaiselle voiman ja rakkauden lähteeksi.

  Tri Hermannin assistentti Rev. Aili Blom
  Next page

  Back