GoHC logo

GoHC Homepage

Gate of Heaven Chapel ry Kaariportti Kappeli ry

Tapahtumat / toiminta
Miehikkälässä

Valtakunnalliset
tapahtumat 

Oma tuotanto


Kaariporttiystävät ry

Historia

Toiminta

Valtakunnalliset
tapahtumat 

Paikallisryhmät

Helsinki

Imatra

Kotka
/ Karhula
 

Lahti

Tampere


Turku

Vaasa

Muu Suomi
/ Miehikkälä


Jäseneksi

Yhteystiedot
 
Kaariporttiystävät ry   
.


Gate of Heaven Chapelin ja Kaariporttiystävien syntyhistoria:

Aulikki Plaamille avautui vuonna 1981 kanava henkimaailmaan. Hän alkoi kehittyä syvätranssimeedioksi, joka tarkoittaa sitä, että Aulikin maallinen tietoisuus väistyy ja hän luovuttaa kehonsa henkimaailman ystävien ja auttajien käyttöön. Aulikin kehittäminen ja kouluttaminen kesti kolme vuotta. Julkisen esiintymisen hän aloitti vuonna 1984.

Aulikki Plaamin toiminta tapahtuu vahvan ja luotettavan suojauksen alaisena. Hän saa koko ajan suojauksen henkimaailmasta ja maallisena varmistajana toimii hänen puolisonsa Seppo Plaami. Vain Korkeinta palvelevien henkiolentojen on sallittu käyttää Aulikki Plaamin kehoa instrumenttina.

Vuonna 1991 Aulikki ja Seppo Plaami muuttivat henkimaailman turvallisessa ohjauksessa ensin Luxenburgiin ja sieltä muutaman vuoden kuluttua Kaliforniaan. Kesti viisi vuotta, ennen kuin selvisi heidän USA:han muuttonsa syy. Henkimaailman aloitteesta he perustivat kirkon nimeltä Gate of Heaven Chapel. Kirkon tarkoituksena ei ole tuoda mitään uutta uskontoa, vaan auttaa ihmisiä kasvamaan heidän omassa uskossaan siten, että heissä vahvituisi lähimmäisenrakkaus ja toisten auttamishalu.

Kirkon perustamisen yhteydessä lähes 200 Suomessa asuvaa Plaamien toiminnan tuntevaa ystävää liittyi ulkomaisen kirkon jäseneksi. He toimivat aluksi Kaariporttiystävät nimisinä paikallisina ryhminä, kunnes vuonna 2001 perustettiin Kaariporttiystävät niminen yhdistys.

Aulikki ja Seppo Plaamin elämäntehtävä on poikkeuksellisen laaja. He ovat saaneet jakaa erikoista kokemustaan lukuisissa Euroopan maissa ja useissa USA:n osavaltioissa. Aulikki toimii harvinaisen puhtaana kanavana. Tämä ilmenee muun muassa siitä, että hänen kauttaan itseään ilmentävät persoonat on mahdollista tunnistaa heidän omasta äänensävystään ja eleistään.

Henkimaailmassa on Pyhän Marian Kappeli, jonka toiminnassa mukana olevista sisarista osa saa ilmentää itseään Aulikin välityksellä. Abbedissa on kappelin vastaava, ja hän välittää henkimaailman rakkaudellista sanomaa ja viestejä. Tohtori Friz Hermann on terveydellisten asioiden asiantuntija. Hän on elänyt Saksassa sotilaslääkärinä. Enkelityttö Carmen toimii tilaisuuksien juontajana ja valvoo 
instrumenttina olevan Aulikin turvallisuutta henkimaailman laulajien esitysten aikana. Carmenin monipuolisuus tulee esiin myös laulu- ja kuvaamataiteilijana. Noin 100 laulutaiteilijaa on esiintynyt Aulikin kautta 17:llä eri kielellä.
Päivitetty

8.2.2021