GoHC logo
GoHC HomepageKaari
GATE OF HEAVEN CHAPEL perustettiin Kaliforniaan vuonna 1996. Toimintamuoto on kirkko ja sen perustivat Aulikki ja Seppo Plaami

Gate of Heaven Chapelilla on kaikki kirkon lailliset oikeudet Amerikassa. Kirkko toimii täällä Suomessa yhdistyksenä nimeltä KAARIPORTTIYSTÄVÄT.

Kysymykseen, miksi Amerikkaan perustettiin kirkko, vaikka kirkko toimintamuotona on vaikeasti ymmärrettävissä täällä Suomessa, tahdotaan selvittää seuraavaa:

Suomen Evankelis-Luterilainen kirkko toimii valtionkirkkona ja samalla väestörekisterinä ja se ei salli toiseen kirkkoon kuulumista. Pitää kuitenkin ottaa huomioon, ettei GoHC ole suomalaisen kirkkolain alainen vaan Kalifornian ja USA:n ja sallii kuulumisen myös toisiin kirkkoihin. Kirkollinen toimintamuoto Amerikassa sallii henkiparannustyön ja käsillä parantamisen kirkon toiminnan puitteissa. Kaikenlainen parannustyö ilman oikeutta (lääkäri, hieroja ym.) on lainvastaista USA:ssa ja siitä voidaan helposti tuomita jopa vankeuteen.

Tähän perustuu henkimaailmasta tullut viesti, jossa ilmoitettiin tri Hermannin ja Abbedissan taholta, että näin voidaan suojata heidän sekä heidän instrumenttinsa Aulikin työ. Kirkon toiminnan alla henkiparannustyö ja käsillä parantaminen on täysin laillista ja näin myös saatiin mukaan Abbedissan mahdollisuus toimittaa virallisesti vihkimisiä, sekä kaste ja siunaustilaisuuksia. Amerikassa GoHC:n papeilla on kaikki viralliset pappisoikeudet. Suomessa GoHC:n papeilla on oikeus toimittaa vihki-, kaste- ja hautaustilaisuuksia.

Kun tieto Gate of Heaven Chapel - kirkon perustamisesta Kaliforniaan julkaistiin Ultra-lehden haastattelun kautta samana vuonna, yli kaksisataa Aulikin ja Sepon ystävää, jotka tunsivat Kasiniemen Terapiakeskuksen ja myöhemmin Kaariporttiystävät Ay:n Suomen toiminnan, tahtoivat liittyö kirkon jäseniksi. Terkoituksena oli yksinkertaisesti lähteä tukemaan Aulikin ja Sepon vuonna 1984 Suomessa alkanutta mediaalista työtä, joka perustuu hyvän henkimaailman rakkaudentäyteiseen auttamistyöhön, johon tri Herman, Abbedissa sekä enkelityttö Carmen ovat meitä kaikella toiminnallaan pyrkineet väsymättä jo yli 20 vuoden ajan opastamaan. Tätä rakkauden ja auttamisen työtä jäsenet voivat tehdä kukin omalla tahollaan ja omalla tavallaan.

Jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun 25 euroa. Tällä katetaan GoHC:n/Kaariporttiystävien jäsentiedotteen toimitus- ja postituskustannukset.


LIITY JÄSENEKSI!

TUE LÄHIMMÄISENAUTTAMISTYÖTÄ!

Tulosta tästä jäsenhakemuslomake (pdf)

Päivitetty

29.12.2018